Ingen er perfekte

Alle føler seg nedfor en eller annen gang. De vil være som de vakre, flotte og skjønne damene på tv og reklamer. De føler seg som om de ikke er verdt noe. Selvtiltten dems kryper med en høyde som bakken og alt føles bare fælt og forferdelig. Ingen er perfekte. Reklamene på tv er retusjert så det holder og det eneste reklamebransjen bryr seg om er å være perfektsjonister.

Jeg har selv følt det sånn. Jeg har sett jenter som jeg har hatt et sterkt ønske om å være. Huden er glatt og ren, håret er rett og blankt og de er tynne og slanke. Alle i verden er jo forskjellige. Er det ikke derfor verden blir så fantastisk? Ingen er like, alle er forskjellige. Vi mennesker har alltid noe vi er misfornøyd med. Problemet våres er at vi aldri blir fornøyd. Det gikk far å være frodige skoger og et vidunderlig miljø, til biler, båter, tog, og fly som gjør verden til et helvete å leve i. Vi menneskene er faktisk med på å ødelegge vår egen planet. Om 1000 år eksistere ikke den verdenen vi lever lenger, på  grunn av oss mennesker.

-Ta en dag av gangen og lev livet. Det er det aller beste.


Nobody`s perfect?

Peace Out...

Ella♥

  • Dato:06.okt.2011
  • Klokken:14:48
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Emma ♥

Dato: 07.okt.2011 Klokken: 00:20

jeg er helt enig med deg snuppa ! Ingen er perfekte og vi er selv med på å ødelegge vår egen verden . Jeg syntes mennesker burde heller sykle kaste ting i SØPPELkassen fordi dem kaster det på bakken hele tiden , Det er er mye bedre å sykle enn å kjøre en bil så det kommer co2 ut ..! Dette er det vi kaller forfedelig . De som er på tv er blitt redigert på et eller annent program eller noe!! de fete grisene som roper på damene sine : Øy dra til butikken å kjøp en sjokolade eller 2 til meg æ ? De damene syntes jeg faktisk synd på !! Jeeg er fornøyd med livet mitt , det vil jeg alltid være . Det er unger på 12 som kaller seg faen meg fete og nej jeg er ikke fornøyd jeg er så tjukk !! det er så teit det .. alle skal være fornnøyd med sitt eget liv man er skapt slik man er . Det er min mening om dette og jeg er helt enig med deg jentami . Elsker deg og vil dele mitt liv ut med deg!!

-Emma!!

Skriv en ny kommentar

ellaemiliejakobsen

12, Fredrikstad

Jeg er en sprudlende,sporty og positiv jente. : ) Jeg er opptatt av foto,mote og det som er morsomt i hverdagen. ; ) Liker akkurat du det du hører?? : O Ta en tur innom bloggen min da vel! : D

KATEGORIER

ARKIV


hits