Hva som virkelig betyr noe

Hva er det som virkelig betyr noe for deg? For meg betyr det noe å ha et par ordentlige venner, en flott familie man er stolt av og mange fine egenskaper. Spille håndball, skrive, lese, familie og  venner er noe av det som virkelig intresserer meg og får meg til å tro at det virkelig betyr noe. Tenk om jeg ikke hadde hatt noe av dette. Vært venneløs, avdøde familiemedlemmer og ingen talenter eller egenskaper å være stolt av. Det hadde vel ikke virkelig betydd noe, hadde det vel? Det er mange mennesker som har det sånn rundt i denne verdenen vi lever i. Og det syntes jeg er trist. Og ikke ha tilgang til noe av det man virkelig har lyst til, må være forferdelig. Men på en annen måte så vet ikke disse menneskene  hvordan det er å ha det gøy, og ha noe å være stolt av. Noe eget, fordi de aldri har opplevd noe fantastisk som dette før. Onde mennesker i verden som bestemmer over relgioner, bestemmer også over hvordan mennesker skal leve. Dette er selfølgelig ikke et tilfelle for alle mennesker, -men for noen. De som bestemmer, mener at mennesker bare skal leve av og gå rundt i hagene sine og studere blomster. Studere blomster? Det er vel ikke noe gøy eller lærerikt? Nei det er desverre ikke det, og jeg syntes vi som bor i Norge bør være stolte av det landet vi lever i og alle de flotte mulighetene som venter oss der ute.

missing you is my hobby.

Phrases 6 -

Peace Out...

Ella♥

 

  • Dato:07.okt.2011
  • Klokken:23:23
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Radio24

Dato: 09.okt.2011 Klokken: 19:29

Hei! Så du skrev deg opp på lista over blogger som ville leses :D Bloggen ser fin ut, skal prøve å følge med så godt jeg kan, og håper du gjør det samme :) Ha en fin kveld!

Anonym123

Dato: 12.okt.2011 Klokken: 17:57

Jeg tror at alle menesker har noe som er betydnignsfult. de som har det vondt har kansje en gud å be til. kansje noen bor på gata og ikke har noe hjem men jeg tror de har noe betydnigsfult i livet sitt alikevel. fin blogg foresten, du er flink!

Skriv en ny kommentar

ellaemiliejakobsen

12, Fredrikstad

Jeg er en sprudlende,sporty og positiv jente. : ) Jeg er opptatt av foto,mote og det som er morsomt i hverdagen. ; ) Liker akkurat du det du hører?? : O Ta en tur innom bloggen min da vel! : D

KATEGORIER

ARKIV


hits