Skal eller ikke?

Ojoj, lenge siden sist...Jeg har innsett at jeg har vært altfor ukjent og ikke vist dere hvem jeg egentlig er. Jeg har bare brydd meg om lange og dype innlegg og skjult meg selv. Jeg har også fått et par unødvendige og stygge kommentarer. Jeg bryr meg egentlig ikke om dem, men det er litt rart og uvirkelig at et menneske kan ønske en annen person så mye vondt.

Det med blogging er egentlig et mysterium. Når man først begynner å blogge, får man en fantastisk "kjendis-følelse". Man vil ha mange kommentarer og man vil komme på topplista. Men etter hvert, som tiden går vil man bare gi opp, fordi man kanskje bare får 1 eller 2 kommentarer eller lignende. I en uke eller to har man "glemt bloggen man en gang strevde så mye med, også tenker man: "Hvorfor gadd jeg?" Tanker strømmer gjennom hodet og man begynner plutselig å blogge igjen. -Som jeg gjør akkurat nå.

Bloggen er akkurat som en dagbok alle får lese. Det er ingen grenser, men mye man må passe på.Men alt i alt burde vi bloggere egentlig være takknemlige. Nei, kanskje vi ikke får det vi forventet, men en liten del av det? Er ikke 1 eller 2 kommentarer nok for deg? -Spør jeg meg selv.


Usikker om jeg egentlig burde fotrsette å blogge. Men hvis jeg spør dere så vet jeg at dere kommer til å si: "Fortsett å blogg! "Nei, ikke slutt med blogging! osv.. Så dette er noe jeg definitivt må finne ut av. -Og det selv.

Dere må bare vite at jeg er utrolig glad i leserne mine! Nemlig, dere.

Nyt fredagen!

-Ella♥
 

 

  • Dato:11.nov.2011
  • Klokken:20:58
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 5

5 kommentarer

Selmah <33

Dato: 11.nov.2011 Klokken: 21:54

Jeg skjønner deg utrolig godt, jentami.. Dette er noe du ska bestemme !! Jeg lurte lenge på om jeg skulle slette wewii, og det gjorde til slutt. Det var et valg jeg gjorde. Og dette er et valg du skal gjøre;- ) men uansett hva du bestemmer, vil jeg at du skal vite at jeg elsker deg<33 håper du velger det beste for deg:** loveu bestyyyy(a)<33333

-Selmah<3333

Dato: 11.nov.2011 Klokken: 22:02

Hei!!!

Ella du er en utrooolig god blogger, men det er jo du som bestemmer.

Love u

fiwa-hannah

Dato: 12.nov.2011 Klokken: 00:45

hej sporty!

Skal du no imorra?:)

Hvis ikke blir du med til byn, og kanskje litt morgenjogging?

Digg i kaldt vær vett<3

mobilen er død, så rin meg på husnummer om du kan imorra!

eller kommenter under:*

loveu jentami! du er alt!

Ella Emilie Jakobsen

Dato: 12.nov.2011 Klokken: 12:43

Ja vi kan finne på no Hunny-Bunny!♥♥♥

En bytur og litt morgenjogging hørtes bra ut! ;D <3<3

Utrolig glad i deg! :*** <3<3<3

Anonym, jeg, hehe:D

Dato: 14.nov.2011 Klokken: 16:00

Som du skriver over mener du at vi (leserene) har blitt "for lite" kjent med deg. Men, må man egentlig bli så kjent med bloggeren? Det fins mange forskjellige bloggemner! Man kan blogge om bøker, om kjendiser, man kan ha en liten "filosofisk" blogg, eller man kan ha en "bloggdagbok". Det som er med en slik "bloggdagbok" er jo at man skriver om seg selv, og livet sitt. Men du som eier av bloggen bestemmer helt selv over hvor mye informasjon du vil at leserene skal få! Og da kan jo leserene velge om de vil lese bloggen din eller ikke, hvis du skjønner hva jeg mener! Bare du trives med å ha en blogg, og ikke er usikker på om vi vil like det eler ikke, så er det DIN blogg, og DU bestemmer innholdet!

Skriv en ny kommentar

ellaemiliejakobsen

12, Fredrikstad

Jeg er en sprudlende,sporty og positiv jente. : ) Jeg er opptatt av foto,mote og det som er morsomt i hverdagen. ; ) Liker akkurat du det du hører?? : O Ta en tur innom bloggen min da vel! : D

KATEGORIER

ARKIV


hits