100%

Fra begynnelsen av har jeg bare vært meg selv. Ella Emilie Jakobsen. Ingen andre. Jeg har selfølgelig gjort feil og gjort ting jeg anger fullstendig på, men jeg har aldri glemt hvem jeg er. Positiv, utadvent, oppfinnsom, morsom. Det er meg, med en kort oppramsing.

Jeg er en jente som er født med god selvtillit. Jeg elsker å glede andre og venner kan stole på meg 100%.Mennesker kan si hva de vil om meg, men vet de egentlig hva som er på innsiden? Andre mennesker dømmer. De dømmer utifra utseende, noe jeg syntes er en gigantisk feil fra mitt synspunkt.

Falske personer er noe jeg absolut hater. De kan foreksempel gå bak ryggen din og snakke dritt. Noe som vel ikke er noe positivt? Jeg er glad for at jeg har en beste venn. En som kan fortelle meg alt, uten at jeg sier det videre. Vi har det utrolig gøy sammen. Når jeg ikke er med henne, så er det henne jeg savner.

Det jeg vil få frem, er vel at jeg er ikke en snobbete blogger som sitter på rompa foran pc-skjermen å prøver å være en annen enn den jeg er. Jeg enten vil ikke, gidder ikke, skal ikke, må ikke og bør ikke være den dårlige utgaven av meg selv. Jeg er meg selv, og jeg er stolt av det!


Mitt beste tips til dere usikre mennesker der ute, er vel: Ikke vær noen annen enn den du er. Love yourself until yourself loves you!

Love....

-Ella♥

 

  • Dato:28.nov.2011
  • Klokken:21:47
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 5

5 kommentarer

Meli ♥ // BesteSnuppahDii♥

Dato: 28.nov.2011 Klokken: 22:09

Hvem er den derre "bestevennen" daa ?♥ Neidaa♥ Elsker deg jentami, og jeg veit at jeg kan stole 110% på deg.♥ Du & Familien er dem som betyr mest for meg♥ Venner er også viktig, men du er liksom en litt mere viktigere del enn bare venner, vis du skjønner ?♥ Men ord kan ikke forklare hvor mye du betyr for meg, veit iche ka eg skull ha gjort uten deg !?♥ Har ikke flere ord å si jeg snuppah, elsker deeg ♥ Veit du liksom elsker meg å .. Neida♥ Love u & bloggen din♥

YabuBullen♥

Dato: 29.nov.2011 Klokken: 14:39

Hey Ella♥ Jeg er 110% enig i det du har skrevet, og du er ikke alene om det å hate falske mennesker!

Husk at ekte venner er det hele livet, men falske venner er der for en liten stund♥

GID

- Yabu♥

beliberzone-Roshni & Emilie

Dato: 29.nov.2011 Klokken: 19:50

Fin blogg<3 KOmmentere og lese tilbake ? c:

Henrik Edvardsen

Dato: 29.nov.2011 Klokken: 20:45

Hællæ<3 Syntes du er fantastisk person sånn som du er<3... Du er snill, søt og selfølgelig omtenksom<3 Jeg er alltid meg selv...Skal fortsette å være det åsså<3 Sees på skolen i marra<3

Thea Martine

Dato: 10.des.2011 Klokken: 18:00

Du er en fantastisk person, Ella! Forsett med å være deg selv <3

ps: fint bilde ^-^ <3

Skriv en ny kommentar

ellaemiliejakobsen

12, Fredrikstad

Jeg er en sprudlende,sporty og positiv jente. : ) Jeg er opptatt av foto,mote og det som er morsomt i hverdagen. ; ) Liker akkurat du det du hører?? : O Ta en tur innom bloggen min da vel! : D

KATEGORIER

ARKIV


hits