Gjett hva!

Om mindre enn 10 timer skal jeg, mamma og mormor til vakre Egypt! Jeg gleder meg ufattelig mye til å komme ned til varmen nå, kjenner jeg. Bagasjen  min er nesten helt ferdigpakket, og det var egentlig bare en glede å få alle sommerklærne igjen opp av skuffen.

Mitt største ønske i Egypt, er vel å ri på en kamel. Jeg har aldri i hele mitt liv gjort det før og da er det på tide at  jeg får gjort det? Jeg har hørt at det er utrolig god mat i Egypt, og da gleder jeg meg bare mer. Og tenk på alle dessertene! Jeg klarer egentlig ikke å vente til mormor kommer kl.3 i natt.  Jeg bør vel smøre meg med en del tolmodighet. Alt i alt så er tolmodighet en av mine beste kunnskaper, så det skal ikke bli så veldig vanskelig.


PS: Jeg får desverre ikke tilgang til internett i Egypt, men bare gled dere til jeg kommer hjem igjen! Da skal jeg oppdatere med masse fine bilder og fortelle om hva som har skjedd i Egypt!


Vi snakkes om 1 uke!

-Ella♥

 

  • Dato:01.des.2011
  • Klokken:17:50
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 3

3 kommentarer

Kristin

Dato: 01.des.2011 Klokken: 17:52

Heldig!

Maja - kommenterer tilbake :)

Dato: 03.des.2011 Klokken: 23:22

fint bilde!

Fride & Sofie

Dato: 06.des.2011 Klokken: 15:29

Håper du koser deg! Du er kjempe heldig! :)

Skriv en ny kommentar

ellaemiliejakobsen

12, Fredrikstad

Jeg er en sprudlende,sporty og positiv jente. : ) Jeg er opptatt av foto,mote og det som er morsomt i hverdagen. ; ) Liker akkurat du det du hører?? : O Ta en tur innom bloggen min da vel! : D

KATEGORIER

ARKIV


hits