Kommet hjem etter en herlig kveld

Jeg kom akkurat inn døren etter å ha "stashet" meg skikkelig opp. Krøller, lang kjole, høye hæler og et tjukt lag med sminke var noe av det som satt klistret på meg i kveld. Det var juleball på skolen og det var ikke en eneste person som ikke gledet seg. Alle var i ekstase, stivpyntet og spent satt vi oss, gutt som jente, jente som gutt, ved siden av hverandre på langbord meg T-lys og røde juleduker. På menyen stod det lagsagne, brød og salat med riskrem i rød saus til dessert.

Før vi spiste sang vi "tenn lys" og "romjulsdrøm. Vi sang det høyeste vi kunne med den stemmen vi hadde og bare gledet oss til vi skulle inta dansegulvet med storm. Dj-en var ikke så utrolig mye å skryte av egentlig. Hvis jeg sier Haba-Haba og On the dancefloor, så skjønner dere sikkert hva jeg mener. Men vi fikk alikevel spørt oss til litt bedre sjangre som Hangover og Levels.

Kvelden var alt i alt bare helt fantastisk. Det er den herlige følelsen da du hopper opp og ned med popkorn under beina, masse mennesker rundt deg og høytalerne durende i øret ditt.Nå skal jeg gå å legge meg med ømme føtter, vond rygg og trøtte øyne.

God natt!

-Ella♥

  • Dato:14.des.2011
  • Klokken:22:49
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Kristin

Dato: 15.des.2011 Klokken: 09:47

Koselig, da!

fiwa-hannah

Dato: 15.des.2011 Klokken: 16:41

det var kjempekost! <3<3 Men lurte på om du kunne legge ut noen fler bilder? hvis du orker da<3 loveuu:*

Skriv en ny kommentar

ellaemiliejakobsen

12, Fredrikstad

Jeg er en sprudlende,sporty og positiv jente. : ) Jeg er opptatt av foto,mote og det som er morsomt i hverdagen. ; ) Liker akkurat du det du hører?? : O Ta en tur innom bloggen min da vel! : D

KATEGORIER

ARKIV


hits