København

Til tirsdag skal jeg til København! Og jeg gleder meg utrolig mye-som alltid. Jeg, mamma, Stefar og lillsøsteren min skal kjøre tidlig på morgen inn til den koselige hovedstaden. Julegaveshopping er det vi skal bruke den verdifulle tiden vår på.

Jeg elsker egentlig alt ved København. De koselige gatene, de snille menneskene og den nydelige maten. Når sant skal sies, har jeg ikke kjøpt en eneste julegave enda. Men det er i brunn og grunn litt gøy å kjøpe gaver til noen du bryr deg om og er glad i. Det finnes så utrolig mange fine butikker i København. Zara,  Accecories, Søstrene Grene & Illum. Illum er et gigantisk kjøpesenter med alt fra bøker til vesker og glass til sengesett. Jeg elsker å gå å titte i butikker, det er jo så mye fint å finne!

Vi skal selfølgelig besøke fantastiske Tivoli. Tivoliet er pyntet med glitter og lys, i de små bodene kan du få kjøpt julegodter og andre herlige søtsaker.Med årene, så har det å dra til Danmark, en årlig tradisjon. Jeg husker selv min første tur til København. Vi var innom den berømte bamsebutikken. Jeg valgte ut min bamse og ga den masse, fine klær og et løfte om at jeg alltid sulle passe på den. Det løftet er nå for lenge siden brutt. Men jeg har ikke glemt "Kanina", som den het.


Mine beste juleshoppingtips er:

1:Billig er bra!

2:Ta det du selv syntes er fint. Ingen vil ende opp med noe man egentlig ikke likte.

3:Ikke hast. De fleste skattene tar det lang tid å finne.

Lykke til! 

 

  • Dato:18.des.2011
  • Klokken:21:39
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Kristin

Dato: 18.des.2011 Klokken: 22:05

Bra tips!

Meli ♥ // Bestisen diiin ♥♥

Dato: 19.des.2011 Klokken: 21:31

AWWI, elsker københavn♥ Har så mange minner fra Danmark, at hvis jeg tenker for mye på det begynner jeg å grine.. :PP♥ Men håper du koser deg suuper mye der. Elsker deg snuppah♥

Skriv en ny kommentar

ellaemiliejakobsen

12, Fredrikstad

Jeg er en sprudlende,sporty og positiv jente. : ) Jeg er opptatt av foto,mote og det som er morsomt i hverdagen. ; ) Liker akkurat du det du hører?? : O Ta en tur innom bloggen min da vel! : D

KATEGORIER

ARKIV


hits