Venner for livet


Noen venner har man for resten av livet. Det er litt trist-at man ikke vet hva som skjer i fremtiden. Man kan miste kjempegode venner man hadde, og man trodde man skulle ha for resten av livet. Jeg har lært med årene som har gått, at man skal leve i nuet. Nyte hvert eneste sekund i livet. Men er det så lett? Skal man gå rundt, hver eneste dag og tenke at man skal nyte, nyte, nyte? Det blir for mye av det gode for min smak.

Venner er den familien man velger selv. Venner ler man sammen med, gråter, spiser, sover. Det er også er kort oppsummering av hva familier gjør. Venner er og blir elsket. Venner er der for deg uansett hva, Stiller opp. Støtter, trøster og gir deg de ordene som hjelper når du er trist. Når du er sint, får de deg til å smile og le. Venner er noen fantastiske skapninger, og jeg er så utrolig, uendelig glad for at jeg har min ekte, flotte venner.
Jeg elsker deg melissa♥ Det vil jeg alltid gjøre♥


 

 

  • Dato:19.des.2011
  • Klokken:21:58
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Meli

Dato: 19.des.2011 Klokken: 22:00

AWWWI, jeg elsker deg Ella. Du er best♥

Skriv en ny kommentar

ellaemiliejakobsen

12, Fredrikstad

Jeg er en sprudlende,sporty og positiv jente. : ) Jeg er opptatt av foto,mote og det som er morsomt i hverdagen. ; ) Liker akkurat du det du hører?? : O Ta en tur innom bloggen min da vel! : D

KATEGORIER

ARKIV


hits