Juleaften


Denne juleaftenen har vært absolut perfekt. Det var ingenting som manglet. Alt var som det skulle. Maten var utrolig god, gavene var det mange av og både store og små var fornøyde. Fjesene til lillesøstre og fettere lyste opp når de rev av det fine julepapiret på dem flotte gavene. De var i ekstase. Det så ut som om ingenting i hele verden betydde mer enn det sekundet akkurat der. 

Jeg er utrolig fornøyd med alt jeg fikk. Ipod Touch, gavekort, bilett til idretts galla, veske og sko var noe av det jeg fikk. Til og med et fadderbarn fra Afrika fikk jeg i gave! Hun heter Awa og er kjempesøt. Hun har to brødre som er 13 og 5 år og en søster som er 10. Awa selv, er 5 år noe som betyr at hun ikke går på skolen enda. Hun har begge forledrene sine trygt nær seg. De bor i et murhus. Jeg har veldig lyst å sende et e-post å spørre henne om hvordan hun har det og fortelle om hennes faddere som er meg og pappa for PlanB. Jeg håper hun har det bra. Det som virkelig betyr noe er å hjelpe og følelsen av det er bare helt fantastisk.

Jeg elsker julen. Alt ved julen er rett og slett fantastisk. Jul er generasjoner. Jul er forhåpninger. Jul er glede. Og jul kommer alltid til å være generasjoner, forhåpninger og glede.

God romjul!  • Dato:26.des.2011
  • Klokken:00:12
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 3

3 kommentarer

Ingvild ღ - kommenterer alltid tilbake!

Dato: 26.des.2011 Klokken: 01:29

søte bilder!

Kristin

Dato: 26.des.2011 Klokken: 12:17

Åå, så koselig da :)

ebsy - Selmah og Yabu♥

Dato: 26.des.2011 Klokken: 18:14

Ååå, håper du kosa deg, Beste♥♥

Skriv en ny kommentar

ellaemiliejakobsen

12, Fredrikstad

Jeg er en sprudlende,sporty og positiv jente. : ) Jeg er opptatt av foto,mote og det som er morsomt i hverdagen. ; ) Liker akkurat du det du hører?? : O Ta en tur innom bloggen min da vel! : D

KATEGORIER

ARKIV


hits