Dine muligheter, dine sjanser, dine valg.

Alle kjenner igjen følelsen av å starte på nytt. Blanke ark med fargestifter til. Det å legge ting bak seg å komme seg videre er en av de punktene ivertfall jeg fokuserer på veldig ofte.

Men når ting blir for komplisert og det man aller minst vil gjøre er å komme seg videre, da føler man seg ubrukelig. -Nærmest søppel. Hverdagen handler jo om å se det positive i det, leve i nuet og ikke ta alt for gitt. Men plutselig står du der med ingenting i behold. Det er da du angrer og aller mest vil gå tilbake i tid å endre på den bittelille feilen du gjorde. Du går hver eneste dag rundt å engster deg for å ikke gjøre den feilen igjen.

Men sannheten er streng, og det er perfeksjonismen også. Alt skal være så perfekt som mulig. Man skal ha de riktige klærne, de mest populære vennene og de aller nyeste applikasjonene. Du blir slått ut. Er det dette jeg lever for? Er dette virkeligheten?

Rutiner er det hverdagen går ut, på. Stå opp. Skole. Middag. Sove. Tro meg, jeg føler akkurat det samme. Men ta litt litt tid for deg selv og trekk pusten dypt. Les en bok, vær med venner, ta bilder. Det er opp til deg hva du med livet ditt. Dine muligheter, dine sjanser, dine valg.

Glitterland. ♥.

Det er opp til deg!  • Dato:16.jan.2012
  • Klokken:21:51
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 3

3 kommentarer

Din støørste fan!

Dato: 17.jan.2012 Klokken: 21:52

Åh , digger bloggen din !<3

ALDRI slutt<3

Love u:*

-Matilde<3:*

wordful

Dato: 19.jan.2012 Klokken: 17:27

GRATULERER MED DAGEN SØTA! åå, skulle så gjerne vært på skolen idag, men er syk. Kkommer på skole imorra,da:-) Så det betyr at jeg også kommer i bursdagen din til lørdag, cant wait!!:* loveuu<3

mgbru

Dato: 08.feb.2012 Klokken: 22:35

Kjempe fin blogg! :)

Skriv en ny kommentar

ellaemiliejakobsen

13, Fredrikstad

Jeg er en sprudlende,sporty og positiv jente. : ) Jeg er opptatt av foto,mote og det som er morsomt i hverdagen. ; ) Liker akkurat du det du hører?? : O Ta en tur innom bloggen min da vel! : D

KATEGORIER

ARKIV


hits